Archief

De profetie te Garabandal zal nu werkelijkheid worden

Mijn zeer geliefde dochter, we hebben in zo’n korte tijd een lange weg afgelegd. Daar was een reden voor. Want het was al die tijd nodig om Mijn allerheiligste Woord mee te delen aan een wereld dorstend naar Mijn liefde.

Vertel hun dat Ik van hen houd, maar dat Ik wil dat ze tegen Mij praten!

Mijn zeer geliefde dochter, dit is al een hele buitengewone tocht voor jou geweest in zo’n korte tijd. Ik besef dat je nu moe bent. 

Waarschuwing aan diegenen die zich met satanische erediensten bezighouden

Mijn dochter, je wordt nu veel sterker en kunt door je gehoorzaamheid aan Mijn Allerheiligste Wil de wereld nu waarschuwen voor wat er komen gaat.

De zwaarden van gerechtigheid zullen nu neervallen

Mijn kinderen alom, luister nu naar Mij! De zwaarden van gerechtigheid zullen nu neerkomen op diegenen die het nalaten om zich voldoende op de Waarschuwing voor te bereiden.

Zonde zal altijd zonde blijven, hoe jullie deze ook rechtvaardigen

Mijn zeer geliefde dochter, hoe ween Ik om al Mijn kinderen die zondigen omdat ze Mijn onderrichtingen niet begrijpen. 

Omgaan met financiële tegenspoed

Mijn zeer geliefde dochter, het is Mijn wens dat je nu begint met ten minste één dag per week te vasten. Want door dat te doen, zul je Mij enorm blij maken. 

Waarschuwingsboodschap aan de wereldleiders

Mijn dochter, overal ter wereld zijn landen onder het oppervlak aan het borrelen van onrust, zowel op het gebied van de haat die van mens tot mens vertoond wordt, als van de ophanden zijnde ecologische omwentelingen. 

Ik wil diegenen bedanken die helpen bij de verspreiding van Mijn heilig Woord

Ik kom nu om moed te schenken aan al die volgelingen van Mij die, na Mijn ware stem herkend te hebben, met grote werken van edelmoedigheid gereageerd hebben. 

Als jullie het moeilijk vinden om te bidden

Mijn zeer geliefde dochter, vandaag ben Ik blij dat er door jouw werk zoveel werk verricht werd om Mijn allerheiligste Woord aan de wereld mee te delen. 

Tijdens de Waarschuwing zal de hemel zich openen

Mijn zeer geliefde dochter, je ondergaat de kwelling die Ik verduur voor de zonden van de mens. Zo voelt dat. 

Waarom Ik op deze manier met de wereld communiceer

Mijn zeer geliefde dochter, het is nu tijd om Mijn heilige boodschappen te overwegen en ervoor te zorgen dat overal ter wereld zoveel mogelijk zondaars er nota van nemen.

Nieuwe openbaringen – overstromingen in Frankrijk deze zomer

Mijn zeer geliefde dochter, de openbaring die jou op 18 maart 2011 te middernacht gegeven werd, dat er zich in mei een vulkaanuitbarsting zou voordoen op IJsland, heeft nu plaatsgevonden. 

Vergeving, de weg naar vrijheid

Mijn dochter, vergeving is de weg naar vrijheid. Wanneer jullie diegenen vergeven die jullie beledigen of die jullie pijn berokkend hebben, worden jullie vrij van geest. 

Verwarring over wat Mijn Tweede Komst zal inhouden

Mijn zeer geliefde dochter, veel mensen vragen zich af wat de Tweede Komst werkelijk inhoudt, dus laat het Mij uitleggen.

De verantwoordelijkheid van de ouders in de wereld van vandaag

Mijn zeer geliefde dochter, de wereld is nu in de diepste, uiterste wanhoop verzonken bij gebrek aan geloof in het bestaan van God, de Almachtige Vader. 

Eer Mijn Vader

Mijn zeer geliefde dochter, Ik heb de tijd gemist die je Mij gisteren beloofde. Ik besef dat je een erg druk leven leidt, maar vergeet niet dat Ik het leven ben dat je moet opzoeken boven al je dagdagelijkse activiteiten. 

Het belang van vasten en zelfverloochening

Mijn zeer geliefde dochter, je beseft eindelijk dat jullie zonder Mij niets zijn. Het is door Mijn genaden dat jullie in het Koninkrijk van Mijn Vader leven ontvangen. 

Verwerp het werk van het new age-spiritualisme

Mijn zeer geliefde dochter, Ik roep al Mijn volgelingen op om het werk van de new age-beweging, die de wereld in zijn grip heeft, af te keuren.

Waarom God, de Eeuwige Vader, nieuwe profeten naar de wereld zendt

Mijn zeer geliefde dochter, dit is wat Ik de twijfelaars, in het bijzonder Mijn gewijde dienaren, die Mijn Woord door deze boodschappen misschien verwerpen, zou willen zeggen. 

Zoals voorzegd vond er vandaag een aardbeving plaats in Europa

Mijn geliefde dochter, vandaag vond in Europa, in Spanje, de aardbeving plaats waarover Ik je enkele maanden geleden sprak. 

Boodschap van de H. Maagd Maria aangaande de bescherming van de heiligen

Mijn kind, je komt nu veel dichter bij het kostbaar Hart van Mijn Zoon. Je tocht is moeilijk geweest, maar dit vond plaats in zo’n korte tijdspanne. 

De Heilige Geest werd nu over de hele wereld uitgestort

Mijn dochter, vertel de wereld dat vandaag een veelzeggende daad van Mijn barmhartigheid plaatsvond waarbij de Heilige Geest, één van de grootste gaven aan Mijn kinderen, over de hele wereld uitgestort werd. 

De wreedheden van Mijn kruisiging werden niet aan de mens geopenbaard zoals het hoort

Mijn geliefde dochter, jij moet nu Mijn kruis oppakken en Mij helpen het te dragen op de tocht die Ik voor jou heb uitgestippeld. 

Satan is een ravage aan het aanrichten in de wereld maar er rest hem nu nog maar weinig tijd

Mijn zeer geliefde dochter, het is nu met grote dringendheid dat de wereld, en al diegenen die onverschillig geworden zijn voor de waarheid van Mijn Leer, naar Mijn heilig Woord moeten luisteren. 

Rusland en China zullen ontreddering veroorzaken

Mijn zeer geliefde dochter, vertel de wereld dat er voorbereidingen aan de gang zijn om de zielen voor te bereiden op het Nieuw Paradijs op aarde dat Ik beloofd heb.