Archief

Hoe moeilijk het is om de trap naar het Paradijs te beklimmen

23.50 u

Mijn zeer geliefde dochter, maak je geen illusies, de Bedrieger heeft gedurende de laatste paar dagen je hoofd van Mij afgewend. Jij schrijft dit toe aan het feit dat je het druk had, maar dat is niet helemaal waar. Hij is zo sluw dat hij weloverwogen elke minuut van je tijd onderbrak. Tijdens deze periode was je je ervan bewust dat je geen tijd aan Mij wijdde, is het niet? Je voelde je verstrooid en verloren en toen besefte je dat je zonder Mij leeg was van binnen. Niettegenstaande dat Ik de hele tijd dicht bij jou was, liet Ik toe dat je je door Mij verlaten voelde. Want nu heb je de wanhoop ervaren die gevoeld wordt door zielen die Ik ten gevolge van de zonde afkeur. Dit alles is belangrijk voor je geestelijke ontwikkeling. Hoewel het zinloos kan lijken dat Ik dit toelaat, maakt het deel uit van je vorming tot de heiligheid die Ik verlang en van je vraag. Jij, Mijn dierbare dochter, zult van tijd tot tijd een vorm van verlatenheid blijven voelen, net zoals veel zielen die zich op dezelfde weg bevinden.

De trap naar geestelijke volmaaktheid is een zeer lange trap. Zielen zullen één, twee of meer stappen terugzetten voor elke stap richting Mij. Ik vraag je, Mijn dochter, al Mijn volgelingen mee te delen zich zorgvuldig op deze trap voor te bereiden, wat onontbeerlijk is voordat de hoogste trede bereikt wordt. In Mijn boodschap van 24 november 2010, toen Ik je voor het eerst vertelde over deze trap, legde Ik je uit hoe sommige mensen deze treden veel te snel beklimmen. Maar je weet dat dit verkeerd zou zijn. Wees je ervan bewust dat Ik het ben die je de hele tijd over de treden loodst!

Kinderen van Mij, jullie moeten nu elke trede van de geestelijke trap beklimmen voordat jullie de bovenste treden naar de deur van het Paradijs bereiken. Wees geduldig! Wees niet teleurgesteld wanneer jullie vallen! Sta gewoon opnieuw op en begin te klimmen met alles erop en eraan!

Kinderen, Ik zal jullie aan de hand houden en naar de top brengen als jullie Mij dat toestaan.

Jullie geliefde Redder

Jezus Christus