Archief

Ik heb nu Mijn profeten de wereld ingestuurd

11.45 u

Mijn zeer geliefde dochter, hoe de jongeren en diegenen die in een drukke, zinloze levensstijl opgaan, overtuigen, is de uitdaging die Ik je voorleg.

Het is je taak om elke vorm van beschikbare moderne communicatiemiddelen aan te wenden om een jonge, moderne samenleving van de waarheid over Mijn bestaan te overtuigen. Ik beloof dat al die jonge kinderen, aan wie door dergelijke middelen de waarheid gegeven wordt, Mijn aanwezigheid zullen voelen zodra zij Mijn boodschappen lezen. Verspreid en bekeer nu, Mijn dochter, in elke uithoek van de wereld! Dat is de taak waarvoor jij uitgekozen werd. Door Mijn Woord viraal te verspreiden, kunnen meer mensen bereikt worden. Maak gebruik van het internet en de media. Mijn betrokken volgelingen zullen na verloop van tijd de waarheid overal verspreiden.

Deze missie is nog maar pas begonnen. De fundamenten zijn gelegd. Welnu, overeenkomstig de perfecte timing van Mijn Vader zal de wereld nu aandacht schenken aan deze goddelijke boodschappen.

Ik beloofde dat Ik zou terugkeren. Om de weg te effenen, heb Ik nu Mijn profeten – waaronder jij, Mijn dochter – de wereld ingestuurd. In elk land van de wereld geven velen nu gehoor aan Mijn oproep, al zijn hun stemmen zwak. Na verloop van tijd zullen ook zij gehoord worden zodat ze Mijn glorie kunnen verkondigen om Mijn terugkeer in te luiden.

Er gaat nog enige tijd aan vooraf voordat deze glorieuze terugkeer plaatsvindt. Bereid tot dan Mijn kinderen voor! De Waarschuwing zal miljoenen bekeren, maar dat is nog maar het begin. De periode daarna zal en moet besteed worden aan het koesteren van zielen, om ervoor te zorgen dat ze voldoende voorbereid worden zodat ze geschikt zijn om Mijn Vaders Nieuw Paradijs op aarde te betreden.

Jullie moeten veel verdragen, kinderen, maar jullie hebben o zoveel om naar uit te kijken wanneer jullie toegang krijgen tot dit prachtig Nieuw Tijdperk van vrede, vreugde en geluk op aarde. Volharding is nu geboden. Moed en uithoudingsvermogen zullen geschonken worden aan diegenen die de Heilige Geest aanroepen. Jullie, Mijn strijdmacht, zullen dan de zielen optrekken van diegenen die op de weg naar Mij toe dwalen. Laat niet één van deze zielen verloren afdwalen naar de wildernis! Bid voor hen! Toon hun liefde en begrip! Vertel hun nooit dat ze verdoemd zijn of beschuldig hen nooit van zonde, want dat is een ernstig vergrijp in Mijn ogen! Wees in plaats daarvan vastberaden maar vriendelijk! Vertel hun gewoon de waarheid! Daarna zal het aan hen zijn.

Jullie kunnen niet alle zielen overhalen, kinderen. Jullie kunnen enkel je best doen.

Jullie geliefde Jezus