Archief

Leg de verschrikking van de hel uit aan diegenen die blind zijn voor het bestaan van Satan

22.15 u

Mijn zeer geliefde dochter, waarom gaat de mens ermee door het bestaan van de hel te ontkennen?

Veel van Mijn kinderen, die zich in hun opvattingen als modern beschouwen, ontkennen openlijk het bestaan van de hel bij het verkondigen van hun geloof in God, de Eeuwige Vader. Zij misleiden Mijn kinderen wanneer zij het excuus gebruiken dat God steeds barmhartig is. Door Mijn kinderen ervan te overtuigen dat iedereen naar de Hemel zal gaan, worden zij onbewust aansprakelijk voor diegenen die hun foutieve leer volgen.

Satan bestaat en bijgevolg bestaat de hel dus ook. De hel is een plaats waar Satan die zielen heen brengt, die hem op aarde trouw bewijzen. Dit zijn de zielen die alle gedachten aan God verdringen en de aanvaarding van boosaardige daden in de wereld bevorderen. In sommige gevallen kunnen mensen zelfs hun ziel aan Satan verkopen in ruil voor een leven vol rijkdom, roem en macht. Velen in de muziekindustrie hebben dat door de jaren heen gedaan. Er wordt weinig aandacht geschonken aan de manier waarop hun trouw betuigd wordt, zeer vaak door groepsinwijdingen die met occulte praktijken uitgevoerd worden.

Anderzijds zijn er diegenen die een leven leiden, dat zij als een gewoon onbezorgd leven vol plezier beschouwen, waarin ze voortdurend naar zelfvoldoening hunkeren. Dit zijn slechts enkele van de zielen die bij aankomst aan de poorten van de hel geschokt zijn en vol ongeloof hun hoofd schudden bij het lot dat hen te wachten staat. Zij kunnen niet aanvaarden dat zij deze verschrikking, waar zij voor staan, aan zichzelf te danken hebben. De vrijheid die hun op aarde gegeven werd, werd misbruikt ten gunste van al wat God beledigt.

Kinderen van Mij, leg de verschrikking van de hel uit aan diegenen die blind zijn voor het bestaan van Satan. Ongeacht of zij jullie uitlachen en jullie scheldwoorden naar het hoofd slingeren. Het is jullie plicht om hen te waarschuwen voor het angstaanjagende lot, dat elke ziel te wachten staat die daar belandt.

Atheïsten, die op hun sterfbed menen dat hun lijden zal eindigen zodra zij hun laatste adem uitblazen, luister nu naar Mij! Voor diegenen van jullie, die het bestaan van God ontkennen op deze aarde - ook al werd tijdens jullie leven de waarheid aan jullie geopenbaard – zal jullie lijden in het vuur van de hel alleen maar het begin van de eeuwige verdoemenis zijn. Jullie, Mijn arme zielen die uit eigen vrije wil ernstige zonden bedrijven, verwerpen Mij. In plaats daarvan kozen jullie voor Satan. Hij staat jullie na de dood op te wachten. Ik zal nergens meer te vinden zijn. Want tegen die tijd zal het te laat zijn om jullie Mijn barmhartigheid te betonen.

Bid, bid jullie allen, zodat we deze zielen samen kunnen redden! Er mag niet toegelaten worden dat Satan hun ziel steelt. Help Mij hen te redden terwijl ze nog op aarde leven!

Jullie Jezus