Archief

God de Vader: De strijd woedt nu tussen Mijn hiƫrarchie en het domein van het Beest

14.38 u

Mijn liefste dochter, de Hemel weent van verdriet op deze vreselijke dag, die zo lang geleden voorzegd werd.

De hele mensheid zal nu geconfronteerd worden met de allergrootste misleiding, en dat is het werk van het Beest.

De tranen van Mijn Zoon, wiens kruisdood Mijn kinderen de vrijheid schonk, vallen nu, op dit moment, in doodstrijd neer op heel de wereld.

Mijn woede wordt momenteel ingehouden maar Mijn verbolgenheid is groot. Zeer spoedig zal voor al diegenen, die door Mijn Zoon aangeduid zijn om Zijn kudde op aarde te leiden, het bedrog duidelijk worden.

De strijd woedt nu tussen Mijn hiërarchie en het domein van het Beest. Het zal pijnlijk zijn, maar weldra zal de kastijding – die zal volgen op de snode vervolging, beraamd door de vijand en zijn trawanten – het verderf wegvagen.

Ik roep al Mijn kinderen op om zich in deze tijd tot Mijn Zoon te wenden en al jullie vertrouwen op Hem te stellen.

Wees dapper, Mijn kleintjes, want deze pijn zal van korte duur zijn. Aan diegenen, die het Beest en de Valse Profeet volgen, zal door de macht van Mijn hand inzicht gegeven worden om hen terug naar het Hart van Mijn Zoon te brengen. Als zij dit geschenk afwijzen, gaan zij verloren en dan zullen zij dezelfde kwelling ondergaan als die waarmee de bedrieger te maken krijgt, die voor eeuwig in de afgrond geworpen zal worden.

De kroning van de Valse Profeet zal door vrijmetselaarsgroeperingen, die de laatste fase van de vervolging van al Mijn kinderen plannen, in alle windstreken gevierd worden.

Diegenen die met hem mee zullen vieren en die niet beter weten, zullen na verloop van tijd nog meer pijn voelen dan diegenen die de waarheid reeds kennen.

Wacht nu af, met moed en hoop, want dit alles moet geschieden voordat het glorieus Rijk van Mijn Zoon zich manifesteert.

Jullie moeten Mijn geliefde Zoon te allen tijde jullie trouw beloven en weigeren om leugens te accepteren. Als, en wanneer, jullie gevraagd wordt om deel te nemen aan een nieuwe Mis, weet dan dat dit de grootste vloek zal zijn, die ooit door Satan aan Mijn kinderen opgelegd werd.

Weet dat de Hemel jullie de weg zal wijzen en dat jullie, door de pijn met waardigheid te aanvaarden, Mijn Zoon zullen helpen om het laatste Verbond te vervullen.

Jullie geliefde Vader

God de Allerhoogste