Archief

Een groot deel van wat de mensheid als vanzelfsprekend beschouwt, zal op zijn kop gezet en binnenstebuiten gekeerd worden, maar dat is nodig

19.53 u

Mijn zeer geliefde dochter, wegens de beproevingen die het menselijk ras tijdens de zuivering te verduren krijgt, zou het een vergissing zijn om de pijn, die deze veroorzaken, te verwarren met die van hopeloosheid.

Een groot deel van wat de mensheid als vanzelfsprekend beschouwt, zal op zijn kop gezet en binnenstebuiten gekeerd worden, maar dat is nodig. Zodra de zuivering helemaal voltrokken is, zal een nieuwe dageraad tevoorschijn komen – plotseling en zonder enige waarschuwing – en zal aan Gods kinderen de Nieuwe Wereld geschonken worden.

Hoewel er door diegenen die van Mij houden, alsook diegenen die dat niet doen, veel pijn doorstaan zal worden, zou niet één mens onder jullie ooit mogen geloven dat er geen hoop is. Integendeel, verheug jullie, want in Mijn Nieuw Paradijs staat er jullie enkel liefde, vreugde, vrede en gelukzaligheid te wachten. Wanneer de wereld van de zonde gereinigd is en zoveel mogelijk zielen gezuiverd zijn, dan zal Ik komen als een Bruidegom, bereid jullie te begroeten. De Grote en Glorieuze Dag moet met vreugde, opwinding en verlangen verwacht worden, want Mijn Hart zal opspringen en zich met de hele wereld verenigen.

Het nieuw begin is binnen handbereik. Verdraag om het even welke pijn en welk lijden jullie vertonen, want het zal niets te betekenen hebben wanneer jullie in Mijn Licht treden, wanneer Ik jullie zal overstelpen met de liefde en gelukzaligheid waarop jullie je hele leven gewacht hebben, maar die jullie tot dan toe niet echt begrepen zouden kunnen hebben.

Help Mij de zielen, die voor Mij verloren zijn, terug in Mijn armen te brengen! Bid voor elkaar! Wees blij! Wees in vrede! Wat er ook in het verschiet ligt, weet dat Mijn liefde sterker is dan haat! Mijn macht is almachtig. Mijn barmhartigheid is eindeloos. Mijn geduld is groot.

Ga in vrede en dien Mij tot op de laatste dag, want de daaropvolgende dag zal het begin van de wereld betekenen die geen einde zal kennen en waar de dood niet meer zal zijn.

Ik bemin en koester jullie allen.

Jullie Jezus